Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy logo. Löydä uusi kotisi

Vuokrantarkistukset

Vuokrantarkistuskirjeet ja laskut vuodelle 2023 on lähetetty asukkaille.

Mikäli et saa sitä tämän viikon aikana tai sinulle herää kysymyksiä asiasta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Allekkainlasku ruutupaperilla.

Muuta ajankohtaista

Asiakaspalvelu suljettu 3.6.-7.6.

Asiakaspalvelu on suljettu 3.6.-7.6. Kiireellisissä asioissa voitte olla yhteydessä Kari Komulaiseen (kari.komulainen(a)tuusula.fi tai 040 314 3036). Huoltoyhtiö palvelee normaaliin tapaan, eli huoltoasioissa voitte olla suoraan

Lue lisää

Poikkeuksia aukioloajoissa

Toimistomme on suljettu: 1.5. vappupäivänä 7.5. 9.5. helatorstaina Torstaina 16.5. Hyrylässä toimisto suljettu, koska aspahenkilöstö on tavoitettavissa Jokelassa ja Kellokoskella seuraavasti: klo 9.00-11.00 Ester Matilda-koti,

Lue lisää