Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy logo

Asukkaaksi

Asuntohakemuksen tekeminen

Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy:ltä vapautuviin vuokrakoteihin voi jättää hakemuksia koko kalenterivuoden ajan.

Vapautuvia asuntoja tarjoamme hakemuksessa annettujen hakukriteerien perusteella, joten täytäthän asuntohakemuslomakkeen huolellisesti. Asunnon saannin odotusaikaa emme pysty valitettavasti arvioimaan. Asunnon saantiin vaikuttaa ensisijaisesti asunnontarpeesi. Huomioithan, että perinteinen tulostettava asuntohakemus toimitetaan toimipisteeseemme.

Asuntohakemus on voimassa kolme (3) kuukautta. Jos sopivaa suntoa ei ole löytynyt tässä ajassa, voit jatkaa asunnon hakemista uusimalla asuntohakemuksen joko:

 
Jos tietosi ovat muuttuneet, ilmoitathan niistä uusiessasi asuntohakemusta.
 
 
ilmakuva perheestä kodin parvekkeella katsomassa kameraan

Tietoa muuttajalle

Muuttaminen on aina iso urakka. 

Siksi olemmekin keränneet muuttajalle tietopaketin, josta löydät kaikki tarvittavat tiedot muuttamiseen liittyen yhden napin painalluksen takaa. 

Muuttajan tietopaketista löydät muuttajan muistilistan, järjestyssäännöt ja tärkeitä yhteystietoja.

Vuokrat ja vakuudet

TuKuKi tarjoaa kohtuuhintaista asumista. Asuntomme ovat aravavuokra-asuntoja, joiden asukasvalinnoissa ja vuokranmäärityksessä noudatetaan aravasäännöksiä.

Tuusulan kunta ja Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy perii 1-3 kuukauden vuokraa vastaavan vakuusmaksun vuokrasuhteen alkaessa. Huoneenvuokralain mukainen maksimi on kolme kuukautta.

Vuokravakuus voi olla rahavakuus tai KELAn/sosiaalitoimen antama maksusitoumus. Vakuus peritään myös asunnonvaihtojen yhteydessä. Vuokravakuudelle ei makseta korkoa.

Vakuusmaksu palautetaan vuokralaiselle vuokrasopimuksen päätyttyä huoneiston kunnon ja vuokranmaksutilanteen tarkistamisen jälkeen.