Tukuki-logo-slogan-rgb.png

TuKuKi:lle Ekokompassi-sertifikaatti

Ekokokompassi-sertifikaatti on tunnustus konkreettisesta ympäristötyöstä ja myönnetään hyväksytyn auditoinnin jälkeen. Ekokompassi -järjestelmä auttaa tunnistamaan yrityksen keskeisimmät ympäristöön vaikuttavat tekijät ja seuraamaan niitä. Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy sai Ekokompassi-sertifikaatin lokakuussa 2022.

Aloitimme systemaattisen ympäristötyömme keväällä 2022 arvioimalla toimintamme ympäristövaikutuksia sekä työtapojamme. Kartoituksen jälkeen olemme laatineet ja määrittäneet ympäristötavoitteet ja toimenpiteet.

TuKuKi:n keskeisimmät ympäristötavoitteet

  • Kiinteistökohtaisen kulutuksen seuraaminen ja optimointi
  • Tavoittelemme kiinteistöjen pitkää elinkaarta
  • Nostamme kiinteistökohtaista kierrätysastetta
  • Ympäristötietoisuuden lisääminen asukasviestinnässä

Vuokranantajana ja rakennuttajana haluamme tukea kestävää rakentamista ja vastuullista asumista, sillä asuminen on suomalaisten yksi suurimmista yksityisen kulutuksen kasvihuonekaasupäästöjen aiheuttajista. Hyvällä, aktiivisella yhteistyöllä asukkaiden kanssa pääsemme varmasti asetettuihin tavoitteisiin.

Muuta ajankohtaista

Palovaroitinpäivä 1.12.

Tänään 1.12. vietetään palovaroitinpäivää, joka on osa paloturvallisuusviikkoa. Vain toimiva palovaroitin voi pelastaa ihmishenkiä, joten huolehdithan palovaroittimen kunnosta. Tarkistathan säännöllisesti, että palovaroitin toimii ja vaihda

Lue lisää