Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy logo. Löydä uusi kotisi

TuKuKi:lle Ekokompassi-sertifikaatti

Ekokokompassi-sertifikaatti on tunnustus konkreettisesta ympäristötyöstä ja myönnetään hyväksytyn auditoinnin jälkeen. Ekokompassi -järjestelmä auttaa tunnistamaan yrityksen keskeisimmät ympäristöön vaikuttavat tekijät ja seuraamaan niitä. Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy sai Ekokompassi-sertifikaatin lokakuussa 2022.

Aloitimme systemaattisen ympäristötyömme keväällä 2022 arvioimalla toimintamme ympäristövaikutuksia sekä työtapojamme. Kartoituksen jälkeen olemme laatineet ja määrittäneet ympäristötavoitteet ja toimenpiteet.

TuKuKi:n keskeisimmät ympäristötavoitteet

  • Kiinteistökohtaisen kulutuksen seuraaminen ja optimointi
  • Tavoittelemme kiinteistöjen pitkää elinkaarta
  • Nostamme kiinteistökohtaista kierrätysastetta
  • Ympäristötietoisuuden lisääminen asukasviestinnässä

Vuokranantajana ja rakennuttajana haluamme tukea kestävää rakentamista ja vastuullista asumista, sillä asuminen on suomalaisten yksi suurimmista yksityisen kulutuksen kasvihuonekaasupäästöjen aiheuttajista. Hyvällä, aktiivisella yhteistyöllä asukkaiden kanssa pääsemme varmasti asetettuihin tavoitteisiin.

Eko kompassi logo

Muuta ajankohtaista

Asiakaspalvelu suljettu 3.6.-7.6.

Asiakaspalvelu on suljettu 3.6.-7.6. Kiireellisissä asioissa voitte olla yhteydessä Kari Komulaiseen (kari.komulainen(a)tuusula.fi tai 040 314 3036). Huoltoyhtiö palvelee normaaliin tapaan, eli huoltoasioissa voitte olla suoraan

Lue lisää

Poikkeuksia aukioloajoissa

Toimistomme on suljettu: 1.5. vappupäivänä 7.5. 9.5. helatorstaina Torstaina 16.5. Hyrylässä toimisto suljettu, koska aspahenkilöstö on tavoitettavissa Jokelassa ja Kellokoskella seuraavasti: klo 9.00-11.00 Ester Matilda-koti,

Lue lisää