Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy logo. Löydä uusi kotisi

TuKuKi:lle Ekokompassi-sertifikaatti

Ekokokompassi-sertifikaatti on tunnustus konkreettisesta ympäristötyöstä ja myönnetään hyväksytyn auditoinnin jälkeen. Ekokompassi -järjestelmä auttaa tunnistamaan yrityksen keskeisimmät ympäristöön vaikuttavat tekijät ja seuraamaan niitä. Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy sai Ekokompassi-sertifikaatin lokakuussa 2022.

Aloitimme systemaattisen ympäristötyömme keväällä 2022 arvioimalla toimintamme ympäristövaikutuksia sekä työtapojamme. Kartoituksen jälkeen olemme laatineet ja määrittäneet ympäristötavoitteet ja toimenpiteet.

TuKuKi:n keskeisimmät ympäristötavoitteet

  • Kiinteistökohtaisen kulutuksen seuraaminen ja optimointi
  • Tavoittelemme kiinteistöjen pitkää elinkaarta
  • Nostamme kiinteistökohtaista kierrätysastetta
  • Ympäristötietoisuuden lisääminen asukasviestinnässä

Vuokranantajana ja rakennuttajana haluamme tukea kestävää rakentamista ja vastuullista asumista, sillä asuminen on suomalaisten yksi suurimmista yksityisen kulutuksen kasvihuonekaasupäästöjen aiheuttajista. Hyvällä, aktiivisella yhteistyöllä asukkaiden kanssa pääsemme varmasti asetettuihin tavoitteisiin.

Eko kompassi logo

Muuta ajankohtaista

Järvimäisema kalliolta puiden mäntyjen takaa

Toimiston aukioloajat kesällä

Asiakastapaamiset toimistolla vain ajanvarauksella. Löydät henkilöstömme yhteystiedot ja loma-ajat täältä. Toimistomme on kokonaan suljettu 17.7.-22.7.2023 välisen ajan. Mukavaa ja aurinkoista kesän aikaa!

Lue lisää