Tukuki-logo-slogan-rgb.png

Palovaroitinpäivä 1.12.

Tänään 1.12. vietetään palovaroitinpäivää, joka on osa paloturvallisuusviikkoa.

Vain toimiva palovaroitin voi pelastaa ihmishenkiä, joten huolehdithan palovaroittimen kunnosta.

Tarkistathan säännöllisesti, että palovaroitin toimii ja vaihda patterit vuosittain, mikäli sinulla on patterikäyttöinen varoitin. Palovaroitin olisi myös hyvä vaihtaa kokonaan uuteen aina 5-10 vuoden välein.

Lue lisää aiheesta täältä.

Muuta ajankohtaista

Hyvää pääsiäistä

Asiakaspalvelumme on sulkeutuu pääsiäisen viettoon to 6.4. klo 12.00 alkaen ja toimisto on suljettu pääsiäisen pyhät. Huolto palvelee normaalisti, joten huoltoasioissa voitte olla yhteydessä kiinteistönne

Lue lisää

Huijaustekstiviestejä liikkeellä!

Useille suomalaisille on lähetetty huijaustekstiviestejä jotka liittyvät vuokran maksuun. Viestin lähettäjänä on “Taloyhtiö” tai vuokranantajana toimiva yhtiö. Viestissä on kerrottu, että vuokranmaksupäivä ja tilinumero on

Lue lisää