Tukuki-logo-slogan-rgb.png

Siirrymme kiinteistöisämme sähköiseen lukitukseen

Kevään 2023 aikana osassa TuKuKi:n kiinteistöissä siirrytään sähköiseen lukitukseen. Tarkoituksenamme on tehdä lukitusmuutos kaikkiin kohteisiimme pidemmällä aikavälillä. Sähköinen lukitus ja ns. älyavain ,lisää mm. tuvallisuutta ja on lisäksi taloudellinen vaihtoehto. Esim. jos avain hukkuu, voidaan ko. avain poistaa käytöstä eikä tarvita kallista sarjoitusta.

Asukkaita tiedotamme tarkemmin siinä kohtaa, kun aikataulut tarkentuvat.

Muuta ajankohtaista

Huijaustekstiviestejä liikkeellä!

Useille suomalaisille on lähetetty huijaustekstiviestejä jotka liittyvät vuokran maksuun. Viestin lähettäjänä on “Taloyhtiö” tai vuokranantajana toimiva yhtiö. Viestissä on kerrottu, että vuokranmaksupäivä ja tilinumero on

Lue lisää