Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy logo. Löydä uusi kotisi

Siirrymme kiinteistöisämme sähköiseen lukitukseen

Kevään 2023 aikana osassa TuKuKi:n kiinteistöissä siirrytään sähköiseen lukitukseen. Tarkoituksenamme on tehdä lukitusmuutos kaikkiin kohteisiimme pidemmällä aikavälillä. Sähköinen lukitus ja ns. älyavain ,lisää mm. tuvallisuutta ja on lisäksi taloudellinen vaihtoehto. Esim. jos avain hukkuu, voidaan ko. avain poistaa käytöstä eikä tarvita kallista sarjoitusta.

Asukkaita tiedotamme tarkemmin siinä kohtaa, kun aikataulut tarkentuvat.

Asunnon avaimet avaimenperässä.

Muuta ajankohtaista

Poikkeuksia aukioloajoissa

Toimistomme on suljettu: 1.5. vappupäivänä 7.5. 9.5. helatorstaina Torstaina 16.5. Hyrylässä toimisto suljettu, koska aspahenkilöstö on tavoitettavissa Jokelassa ja Kellokoskella seuraavasti: klo 9.00-11.00 Ester Matilda-koti,

Lue lisää