Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy logo. Löydä uusi kotisi

Huijaustekstiviestejä liikkeellä!

Useille suomalaisille on lähetetty huijaustekstiviestejä jotka liittyvät vuokran maksuun. Viestin lähettäjänä on “Taloyhtiö” tai vuokranantajana toimiva yhtiö. Viestissä on kerrottu, että vuokranmaksupäivä ja tilinumero on muuttunut. Älä reagoi, jos olet saanut tekstiviestillä uudet ohjeet vuokranmaksuun. Me emme koskaan lähetä tilitietoja tekstiviestillä.

Tietoomme ei ole tullut, että nimissämme olisi lähetetty viestejä. Mutta mikäli olet saanut hujausviestin, ilmoitathan siitä asiakaspalveluumme.

Varoituskolmioita kasassa jossa lukee important.

Muuta ajankohtaista

Järvimäisema kalliolta puiden mäntyjen takaa

Toimiston aukioloajat kesällä

Asiakastapaamiset toimistolla vain ajanvarauksella. Löydät henkilöstömme yhteystiedot ja loma-ajat täältä. Toimistomme on kokonaan suljettu 17.7.-22.7.2023 välisen ajan. Mukavaa ja aurinkoista kesän aikaa!

Lue lisää