Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy logo. Löydä uusi kotisi

Kuivuus ja metsäpalovaara

Kesähelle on kuivattanut maaston, joten tällä hetkellä on voimassa metsäpalovaroitus ja avotulenteko on ehdottomasti kielletty!

Avotuleksi lasketaan esimerkiksi nuotio, pallogrilli, risukeitin ja kertakäyttögrilli. Metsäpalo voi saada alkunsa myös lämpösäteilystä, tupakantumpista tai kuuman pinnan osumisesta kasvillisuuteen. Huomioitavaa on, että se joka sytyttää tulen, on vastuussa turvallisuudesta ja mahdollisen tulipalon vahingoista. Ajantasaiset varoitukset voi varmistaa Ilmatieteenlaitoksen sivuilta.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos kertoo, että Uudenmaan alueella on ollut jopa 20 metsäpaloa päivässä. Nyt on siis noudatettava erityistä varovaisuutta.

Varoitus metsäpalovaarasta.

Muuta ajankohtaista

Järvimäisema kalliolta puiden mäntyjen takaa

Toimiston aukioloajat kesällä

Asiakastapaamiset toimistolla vain ajanvarauksella. Löydät henkilöstömme yhteystiedot ja loma-ajat täältä. Toimistomme on kokonaan suljettu 17.7.-22.7.2023 välisen ajan. Mukavaa ja aurinkoista kesän aikaa!

Lue lisää