Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy logo. Löydä uusi kotisi

Kuivuus ja metsäpalovaara

Kesähelle on kuivattanut maaston, joten tällä hetkellä on voimassa metsäpalovaroitus ja avotulenteko on ehdottomasti kielletty!

Avotuleksi lasketaan esimerkiksi nuotio, pallogrilli, risukeitin ja kertakäyttögrilli. Metsäpalo voi saada alkunsa myös lämpösäteilystä, tupakantumpista tai kuuman pinnan osumisesta kasvillisuuteen. Huomioitavaa on, että se joka sytyttää tulen, on vastuussa turvallisuudesta ja mahdollisen tulipalon vahingoista. Ajantasaiset varoitukset voi varmistaa Ilmatieteenlaitoksen sivuilta.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos kertoo, että Uudenmaan alueella on ollut jopa 20 metsäpaloa päivässä. Nyt on siis noudatettava erityistä varovaisuutta.

Varoitus metsäpalovaarasta.

Muuta ajankohtaista

Asiakaspalvelu suljettu 3.6.-7.6.

Asiakaspalvelu on suljettu 3.6.-7.6. Kiireellisissä asioissa voitte olla yhteydessä Kari Komulaiseen (kari.komulainen(a)tuusula.fi tai 040 314 3036). Huoltoyhtiö palvelee normaaliin tapaan, eli huoltoasioissa voitte olla suoraan

Lue lisää

Poikkeuksia aukioloajoissa

Toimistomme on suljettu: 1.5. vappupäivänä 7.5. 9.5. helatorstaina Torstaina 16.5. Hyrylässä toimisto suljettu, koska aspahenkilöstö on tavoitettavissa Jokelassa ja Kellokoskella seuraavasti: klo 9.00-11.00 Ester Matilda-koti,

Lue lisää