Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy logo. Löydä uusi kotisi

Iloista ja mukavaa pääsiäistä!

Toimistomme on suljettu pääsiäisen pyhäpäivinä 29.3.-1.4.

Kiireellisissä huoltoa koskevissa asioissa olethan yhteydessä suoraan kiinteistösi huoltoyhtiöön.

Iloista ja mukavaa pääsiäistä! 🐥

Muuta ajankohtaista

Asiakaspalvelu suljettu 3.6.-7.6.

Asiakaspalvelu on suljettu 3.6.-7.6. Kiireellisissä asioissa voitte olla yhteydessä Kari Komulaiseen (kari.komulainen(a)tuusula.fi tai 040 314 3036). Huoltoyhtiö palvelee normaaliin tapaan, eli huoltoasioissa voitte olla suoraan

Lue lisää

Poikkeuksia aukioloajoissa

Toimistomme on suljettu: 1.5. vappupäivänä 7.5. 9.5. helatorstaina Torstaina 16.5. Hyrylässä toimisto suljettu, koska aspahenkilöstö on tavoitettavissa Jokelassa ja Kellokoskella seuraavasti: klo 9.00-11.00 Ester Matilda-koti,

Lue lisää